BEST SMART CONSULTING – Calitate romaneasca la standarde nemtesti

logo micBest Smart Consulting nu este o simplă firmă de training. Este o echipă de traineri şi consultanţi care vin în faţa cursanţilor cu ani sau chiar de zeci de ani de experienţă, un profesionalism cum rar mai găseşti în România şi, mai ales, cu dorinţa de a face performanţă.

Best Smart Consulting este un concept care a apărut în 2007 şi care adună mai mult de 10 traineri, aproape toţi şcoliţi în străinătate, absolvenţi de MBA în Anglia, foşti sau chiar actuali manageri în companii multinaţionale prezente în România, consultanţi cu experienţă şi cu un know-how cum mai rar întâlneşti.

În condiţiile în care goana după diplome a devenit sport naţional în România, Best Smart vine cu o serie de cursuri pe segmentul “hard skills” care îşi propun mai întâi de toate să pregătească într-un mod performant.

Credem în cursuri făcute profesionist, nu doar din a umple timpul cu vorbe goale şi nu doar din dorinţa de a obţine o simplă diplomă care nu spune nimic şi este lipsită de fundament. Cu toate acestea, diplomele eliberate de noi sunt la finalul unor cursuri acreditate de ANC – Autoritatea Naţională pentru Calificări (fost CNFPA). Sunt diplome cu greutate, care pot fi elemente cheie într-o carieră construită atent.

businessteamCredem în puterea relaţiilor pe care le creăm. Cursurile Best Smart Consulting nu sunt simple operaţiuni de predare a unor concepte şi tehnici. Cursurile noastre sunt întâlniri dintre oameni. Întâlnirile se transformă în relaţii, iar relaţiile creează schimbare.

Credem în schimbarea pe care cursurile noastre o generează şi la care am fost martori nu o singură dată: rezultatele cursurilor Best Smart Consulting se regăsesc în cifrele companiilor care îşi aduc angajaţii la cursuri, în strategiile pe care le adoptă, sau în performanţele ulterioare pe care le au absolvenţii unui curs organizat de noi.

Credem că ceea ce facem noi este profitabil: Pentru clienţii noştri, fie că sunt companii, fie că sunt oameni care doresc să se specializeze pe o nişă sau pe un serviciu. Suntem de părere că dacă tu devii profitabil prin noi şi noi suntem profitabili prin tine. Este tipul de relaţie echitabilă şi utilă pe care ni-l dorim cu fiecare client care ne calcă pragul, ne solicită sau participă la cursurile noastre.

REPERE Internationale

In domeniul managementului productiei, Best Smart Consulting a realizat un parteneriat cu prestigioasa Universitate din Reutlingen, ce ofera programe academice internationale aplicate in managementul industrial, logistica si distributie.

Programele Universitatii Reutlingen combina reusit teoria cu practica, de care avem atat de mare nevoie in sistemul romanesc de invatamant.

campus reutlingen

Managerii pregatiti de Universitatea Reutlingen prin Fundatia Knowledge obtin competente care ii ajuta sa fie printre cei mai buni in orice tara din lume. Din primavara anului viitor, veti putea participa la o serie de cursuri sustinute de specialistii de la Universitatea Reutlingen, organizate de catre Best Smart Consulting:

  • logo gerDYNAMICS OF SUPPLY CHAIN AND OTHER COMPLEX SYSTEM (Dinamica sistemelor complexe in supply chain)
  • PERFORMANCE MANAGEMENT, ACCOUNTING & CONTROL IN SUPPLY CHAIN (Managementul performantei, costuri si control in supply chain)
  • ELEMENTS OF A CONTEMPORARY PRODUCTION MANAGEMENT (Elemente ale unui managementul modern al productiei)

REPERE Nationale

BEST SMART CONSULTING in parteneriat cu AGENTIA NATIONALA A FUNCTIONARILOR PUBLICI (nr. 35638/ 18.09.2013) au creat o oferta comuna de programe de formare si perfectionare dedicate personalului din administratia publica.

In cadrul acestui parteneriat, am generat solutii noi de dezvoltare personala si profesionala. Noile programe de perfectionare aduc participantilor beneficii reale, atat in cadrul carierei individuale, cat si institutiei publice din care fac parte.

Prin programele ofertate, ne propunem să asigurăm dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor profesionale ale participanţilor în domeniile tematice vizate, utilizând cele mai moderne metode de formare.

Misiunea noastră este să fim “SMART” în a ajuta partenerii să devină „BEST”.

Leave a comment