De ce Universitatea din Reutlingen?

campus reutlingen

Nu are rost sa aduc argumente pentru a alege Germania cand vine vorba de educatie. Stilul prusac, dezvoltarea tehnologica si investiile pe care Germania le-a facut in educatie sunt vizibile la tot pasul si nu numai in Germania. O sa aduc argumente in schimb cu privire la Universitatea din Reutlingen…

In prezent, centrul educational din Reutlingen este catalogat ca lider printre instituţiile academice de management din Germania si se afla intr-o pozitie de varf si in topurile internationale de profil.

Pana in prezent, prestigioasa institutie a reusit sa incheie parteneriate cu mari companii din industria de FMCG, Telecom sau Auto din lumea intreaga. Dintre marile firme care au colaborat cu Universitatea din Reutlingen spicuim: Coca Cola, Daimler, P&G, Vodafone, BCG sau Mercedez-Benz.

Si pentru ca Romania a inceput sa prinda contur la capitolul educatie non-formala, BEST SMART CONSULTING, una dintre cele mai bune companii de consultanta si training din tara a realizat un parteneriat cu prestigioasa Universitate din Reutlingen, ce ofera programe academice internationale aplicate in managementul industrial, logistica si distributie.

Programele Universitatii Reutlingen combina reusit teoria cu practica, de care avem atat de mare nevoie in sistemul romanesc de invatamant.

Managerii pregatiti de Universitatea Reutlingen prin Fundatia Knowledge obtin competente care ii ajuta sa fie printre cei mai buni in orice tara din lume.

2 thoughts on “De ce Universitatea din Reutlingen?

  1. Pingback: Vrei sa descoperi universitatile din Germania? Ai doua posibilitati! | bsreutlingen

  2. Pingback: Vrei sa descoperi universitatile din Germania? Ai doua posibilitati! | Universitatea din Reutlingen, partener Best Smart

Leave a comment